Los moimoi de Fuengirola on näyttely ja tutkimusprojekti, jossa taiteilija Riiko Sakkinen (s. 1976) käsittelee suomalaista identiteettiä. Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa ja sen ympäristössä asuu noin 30 000 suomalaisen yhteisö. Fuengirolan pormestari onkin kutsunut kaupunkiaan Suomen eteläisimmäksi kaupungiksi.
Fugessa asuvat suomalaiset eivät välitä opiskella paikallista kieltä tai tapoja. He elävät omaa, puolieristäytynyttä elämäänsä, viettävät kotoisasti aikaa suomalaisissa baareissa ja tukeutuvat omiin suomalaisiin kauppoihinsa, palveluihinsa ja instituutioihinsa.
Itse kaksikymmentä vuotta Keski-Espanjassa asunut Riiko Sakkinen teki kolme matkaa Fuengirolaan. Hän kierteli suomalaisissa baareissa ja tapahtumissa, haastatteli eläkeläisiä, puhelinpalvelutyöläisiä, yrittäjiä, asunnottomia ja virkavaltaa mahdollisesti pakoilevia suomalaisia. Hän tapasi Fuengirolan Merimieskirkon sosiaalityöntekijän, paikallisten medioiden päätoimittajia ja suomalaisen koulun rehtorin.
Keräämänsä materiaalin Sakkinen kokosi näyttelyksi. Se koostuu valtaosin erilaisista muistiinpanoista, valokuvista ja piirroksista, joiden yhteyteen taiteilija on kirjoittanut tekstiä. Mukana on myös videoita ja esineitä. Näyttelyn nimi syntyi suomalaisten tavasta moikkailla toisiaan Fugessa.
Näyttelyn tutkimustyötä on rahoittanut Koneen säätiö, ja se tuottaa antropologiseen ilmiasuun pukeutuvan näkemyksen suomalaisuuden substanssista. Näyttelyn kuraattori on Pauli Sivonen.